رژیم و موفقیت
سلام به دوستای گلم

اول از همه در مورد پست قبلی بگم که من هر کاری کردم نشد عکسو درست حسابی بزارم ببخشید اگه تو همون پست open new tab کنید و بعد عکس دانلود کنید ممنون می شم . ببخشید من تو این کارا یکم بی سوادم.

ولی این جوری خودم که تونستم بازش کنم. اون سس و سیر و ترشی کلم هم کار خودمه. اون برش پیتزا هم وزنی حدود 120 گرم داشت که من حدود3/5تا برش خوردم.

در مورد کالری هم بگم که کالریشو  تک تک حساب کردم که در مجموع با کلی ضرب وتقسیم شد هر 100 گرمش شد250 کالری .جالبه نه چون دقیق همونی شد که دکتر کرمانی گفته بود ولی خوب منم به یه نتیجه ای رسیدم چون من تو نون پیتزام روغن نریختم با اینکه تو دستورش داره و قطر نونم هم نیم سانت بود نه دو سانت بعد بیشتر موادش مخلوط سویا و گوشت چرخ کرده بود با یه قاشق روغن و کم کالباس ریختمو سوسیس هم هیچی  و بیشتر قارچ توش کردمم مثل پیتزا های بیرون هم پنیر روش خالی نکردم با این وجود کالری هر 100 گرمش شد 250 نمی دونم پس از این به بعد باید مراقب کالری پیتزا های بیرون باشم چون اونا دیگه تو هیچی اش مراعات نمی کنند ولی جاتون خالی خیلی خوشمزه تر از مال بیرون بود  طرز تهیه خمیر وسسشم الان بهتون می گم ولی بدونید که من با 1500 کالری دیشب صبح شدم 53 که از تو دهنم در آورد وناراحتم اگه با کالری پایه هم قراره وزنم بره بالا که نمی شه دیگه من تا هفته دیگه 58 می شم این جوری اعصابم خورده چون از همین فردا مهمونی بازی داریم تا اخر تعطیلات 

خمیر پیتزا: برای هر نفر یک پیمانه آب گرم(ولرم) بر می داریم + نصف قاشق مربا خوری خمیر ترش (نمی دونم اسمشو اونا که نونوایی ها می ریزن تا ور بیاد ) کمی وانیل کمی پکینک پودر ونمک + چند قاشق روغن (که من نریختم البته کمی نون خشک میشه ولی خوبه) + کم کم آرد اضافه می کنید تا خمیر سفت بشه بعد اونقدر آرد اضافه می کنید و در حینش ورز می دید تا به دست نچسبه . من برای دو پیمانه آب 350 گرم آرد استفاده کردم که شد یک سینی فر پیتزا . بعد هم 2 ساعت جای گرم بزارید تا ور بیاد.

بعد هم سینی فر رو چرب می کنید و با وردنه پهن می کنید کمی که بپزه خوبه بیارید بیرون فر بعد پشت و روش کنید و به روی ش که کمی برشته شده سس بزنید بعد مواد اضافه کنید و بزارید تو فر. اون رو نون هم برشته می شه البته من نون کمی خشک دوست دارم

سس برای زیر پیتزا و حتی روش: یک قاشق چایی خوری روغنو داغ می کنید بعد توش دو قاشق رب می زنید و سرخ می کنید بهش ادویه مخصوص و کمی دارچین و یک قاشق مربا خوری جوز بزنید جوز خیلی خوشمزه ا ش می کنه .بعلاوه سرکه وآب لیمو یک قاشق غذا خوری شکر وکمی نمک .و یک قاشق سس تند سیر که معرکه است می تونید  به جاش .اولش سیر خام تفت بدید و بعد هم در بیارید و البته آخر سر فلفل بهش اضافه کنید بعد آخر سر آب اضافه کنید و بزاریدچند دقیقه به حال خودش بجوشه 

البته حال می کنید میزانا اینقدر دقیقه ها که اصلا نفهمیدید چی به چی شد خوبه من رزا منتظمی نشدم مگه نه با این دستور پختم بعد مردنم ناله ونفرین بود  .  ولی اگه خداییش توش سویا وگوشت یا مرغ بریزید خیلی خوشمزه تر میشه تا کلی سوسیس کالباس.

نمی دونم رو دنده خوردنم نمی دونم چه جوری کنترل کنمش


88/11/14 | 9:51 | شیما |